Meeus kopte Lyra al vroeg op voorsprong aan de tweede paal en de thuisploeg onderging het spel in het eerste kwart. Daarna leidden enkele positiewissels echter tot de ommekeer, want Groen-Rood won de strijd op het middenveld. Huysmans nadat hij de doelman omspeelde en Devia profiteerden om nog voor rust voor 2-1 te zorgen. Ook na de pauze ging Katelijne door op zijn elan. Uijtenhaak tekende voor 3-1 en wanneer Tanghe een afzwaaier van Williams niet goed genoeg wegwerkte, tikte Huysmans zijn tweede van de middag van dichtbij binnen, 4-1. Van Den Brande kon nog milderen.

Doelpunten: 17′ Meeus (0-1), 35′ Huysmans (1-1), 42′ Devia (2-1), 54′ Uijtenhaak (3-1), 78′ Huysmans (4-1), 82′ Van Den Brande (4-2)

Bron: HLN 27/7/2015