Beste Lyra-sympathisant,

Via deze weg willen we u graag uitnodigen voor Lyra’s “The legend never dies” diner & afterparty op vrijdagavond 20 mei in Berlaar!

Tijdens deze avond wordt naast het vooruitkijken richting het komende ambitieuze volgende seizoen en het voorstellen van de nieuwe spelers, bovendien toepasselijk afscheid genomen van clubicoon Kurt Ory, die maar liefst 17 seizoen op Lyra actief was als speler! Talrijke (kleurrijke) oud ploegmaats van Kurt fleuren de avond op met hun aanwezigheid, en zullen onderling na het diner een galamatch spelen ter ere van onze jarenlange kapitein.

Het feest wordt uiteindelijk finaal ingezet met een live-optreden van de fantastische entertainer/charmezanger Ronny Lee :-)

dinner1

dinner2

Detail diner:

Thais kippesoepje met cocos en koriander 

                          &&

filet mignon met pommes pont neuf en een slaatje .

                           &&

pannenkoekjes met appelsien en roomijs

U kan tot en met dinsdagavond 17 mei inschrijven voor het heerlijke menu van onze topcateraar Familia via een mailtje aan lyratsv@gmail.com, of via het nummer  +32 495 79 22 10. Wacht best niet te lang met inschrijven want de plaatsen zijn beperkt …

De deelname aan dit diner kost slechts 35 euro per persoon, betaling kan ter plaatse voldaan worden. Zonder vooraf (2 dagen) verwittigde afwezigheid zijn wij genoodzaakt een bedrag van 30 euro aan te rekenen.

Wij zijn ervan overtuigd u een oergezellige Lyra-avond aan te kunnen bieden, en hopen uw aanwezigheid massaal te mogen noteren. Zo kunnen we ook direct allemaal het nieuwe seizoen met een positief elan/gevoel aanvatten, en de nieuwe A-kern en A-staf laten zien dat we hen steunen en in hen geloven!

Sportieve Lyra-groeten

Het Lyra-bestuur

“The Legend never dies”