Lierse versloeg zaterdag in zijn eerste oefenmatch van de voorbereiding buur Lyra met duidelijke 0-4 cijfers. Met twee goals en een assist was Tauil de grote bezieler bij de tweedeklasser.

 

De tweedeklasser nam nochtans een sterke start met twee snelle goals. Sabir draaide een vrijschop voorbij doelman Tanghe, die nauwelijks een minuut later Tauil een tweede treffer zag aantekenen. Iets voorbij het halfuur legde Tauil op aangeven van Yakubu zijn tweede van de avond binnen met een knap lobje. Met een assist op het hoofd van Hassan bezegelde Tauil overigens zijn sterke eerste helft. Na de pauze viel er veel minder te beleven. De vele wissels kwamen het spelbeeld niet ten goede en gescoord werd er niet. De testers Fallat en Dorangean werden door de thuisploeg amper op de proef gesteld.

SCHEIDSRECHTER: Claes.

LYRA: Tanghe, Raeymaeckers (59’ Kasmi), Van den Brande, Ory, Verberck (64’ Van De Velde), Van Parys, Poelmans (84’ Verheyen), Kennes (82’ Borgenon), Van Den Brandt, Schaessens (64’ Put), Verbert (74’ Hamdaoui).

LIERSE: Goris, Kofi (46’ Richard), Fallat (46’ Dorangean), Poelmans (46’ Chair), Yakubu, Sabir, Sabaouni (46’ El Ansri), Tauil (46’ Ankomah), Diomande, Hassan, Allach (46’ Benzema).

Bron: GvA

Reacties zijn gesloten.