Na goed een kwartier spelen openden de beter voetballende Pallieters de score: Nys zette een knappe actie op met Verbert en kopte de bal voorbij De Winter. Vijf minuten later mocht Verbert alleen op de bezoekende doelman afgaan, maar hij verslikte zich. Ook Kreydt werd nog door de buitenspelval geloodst, maar de jonge spits mikte alleen voor doel slordig naast. Aan de overzijde was Frans bij de zaak op een kopbal van D’Huyvetter, maar Lille lukte op slag van rust alsnog de gelijkmaker via Kocak. In een meer evenwichtige tweede helft dreigde eerst Kocak met een volley, die maar net over ging. Aan de overzijde knikte ook Verbert een unieke kopkans over de balk. In de slotfase claimde Lyra nog een strafschop na een fout op Lambreghts, maar scheidsrechter Van Gorp gaf geen krimp. (kugu)
Bron GvA

SCHEIDRECHTER: Kurt Van Gorp.

LYRA: Frans, Obbers, Balbi, Van den Brande, Cappan, Cremers, Ascencion, Flebus (46′ Lambreghts), Kreydt, Nys (78′ Raeymaeckers), Verbert (67′ Verberck).

LILLE: De Winter, Van Beers, Van Mierlo, Tuteleers, D’Huyvetter, Kocak, Oteng, Appeltans (83′ Vets), Owusu, Gerritsen, Verhoeven.

DOELPUNTEN: 17′ Nys 1-0, 44′ Kocak 1-1.

GELE KAARTEN: 41′ Appeltans, 75′ Verberck, 88′ Gerritsen.