Na de overgang van Jonas Verbert (22, targetspits van Houtvenne, uit Hulshout) heeft K Lyra TSV nu ook een tweede belangrijke inkomende transfer richting het nieuwe seizoen afgerond. Van derdeklasser Bornem komt de 20-jarige Cedric Obbers over. Cedric is een aanvallend ingestelde linkerflankverdediger, die dit seizoen 18 keer in de basis startte bij Bornem. Deze Berlaarnaar genoot zijn opleiding bij Westerlo en Lyra toont met het afronden van deze tweede gerichte transfer aan dat het naar de toekomst toe ambitieus is, met respect voor haar jeugdgeoriënteerde en streekgebonden visie.
—–
Verder is K Lyra TSV zeer tevreden om te kunnen melden dat hoofdtrainer Marc Dillen,keeperstrainer Eddy Claes en trouwe clubspelers Sam Van den Brande en Glenn Janssens ondertussen ook een overeenkomst richting volgend seizoen ondertekend hebben.
—–
Christophe Verstappen heeft de club laten weten de functie van hulptrainer niet langer te kunnen combineren met zijn privé.Ter invulling van de clubvisie en ter vervanging van Christophe heeft Lyra dan ook een akkoord met clubicoon Wim Van Looy om volgend seizoen hoofdtrainer Marc Dillen te assisteren.
——
Volgende spelers hebben ondertussen te kennen gegeven de club te verlaten (Bart Thys KFC Nijlen -Sam Wouters FC Heikant - Olivier Trouillard FC Kontich - Gwen Jacobs KSK Heist). We wensen hen heel veel succes met de nieuwe uitdaging, en hopen dat ze onze club (voor de meesten onder hen toch de club van hun hart) de komende weken via de grote poort kunnen verlaten!

Reacties zijn gesloten.