Op donderdag 04/08/2016 te 16.00 uur speelden we onze eerste wedstrijd voor de beker van Antwerpen. Tegenstander betrof 2de provincialer KSK Wavria. Het duurde tot in de 31′ dat er gescoord werd. Lyra scoorde de openingstreffer via Jordi Kreydt. In de 35′ maakte Jurgen Raeymaeckers de 2-0 op aangeven van Jordi Kreydt. Net voor rust maakte Wavria de aansluitingstreffer via een voorzet van rechts die aan de tweede paal binnen gewerkt werd. Ruststand: 2-1.

In de tweede helft scoorde Jordi Kreydt zijn tweede doelpunt van de avond en stond in de 55′ de eindstand reeds op het bord. De score had veel hoger kunnen oplopen voor Lyra daar er vele open doelkansen gemist werden.