Goed nieuws op Lyra waar de trouwe hoofdsponsor L’Avenir – Gazelle, topspeler in België inzake verdeling van elektrische fietsen, met veel plezier heeft toegezegd om het goed gestructureerde, jeugdgerichte en ambitieuze Lyra-project de komende periode verder financieel te ondersteunen als hoofdsponsor.
Lyra heeft ook zijn transferbezigheden afgerond richting het komende seizoen, waarin het de ambitie heeft om hoger te mikken dan de voorbije seizoenen.
In eerste instantie heeft de club de eigen Lyra-jeugdtalenten Mats Sterkens (16 jaar – doelman) en Jarno Cremers (19 jaar – linksvoetige verdediger) definitief overgeheveld naar de A-kern.
Daarnaast heeft Lyra ook de transfers van 2 talentvolle jongeren afgerond. Lloyd Poelmans (21 jaar – aanvallende middenvelder – 6 doelpunten) komt over van kampioen in 2° provinciale Berg en Dal, en lokaal talent Denie Put (23 jaar – flankaanvaller – 12 doelpunten) komt over van bij SK Berlaar. Opvallend is dat Denie Put wel op zeer mooie wijze afscheid nam van Berlaar, via het maken van het beslissende doelpunt dat SK Berlaar van degradatie te behoedde.
Lyra wenst deze spelers komend seizoen veel succes en plezier op de club!
Op zaterdagavond 30 mei viert Lyra ook haar eindeseizoensafzwaai in de business club van het stadion in Berlaar.
Vanaf 18u wordt er een avonddiner aangeboden (zie info website). Vanaf 20u30 is iedereen (gratis) welkom voor het avondprogramma, waarbij de vertrekkers gepast worden uitgezwaaid, de nieuwe spelers worden voorgesteld, de Gouden Schoen wordt uitgereikt, de stand van zaken van het Lyraproject wordt toegelicht, en finaal de DJ het seizoen afsluit met een feestje! Supporters, allen aanwezig!

Reacties zijn gesloten.