Wij hebben het genoegen U uit te nodigen voor het diner van zaterdag 11-04-2015 in onze mooie en gezellige Business Club in onze thuishaven in Berlaar. Dit diner vormt de gezellige voorbereiding op de thuiswedstrijd

LYRA TSV- WITGOOR DESSEL.

De wedstrijdsponsoring wordt verzorgd door Verzekeringen Van Dessel naar aanleiding van de nakende opening van hun nieuwe bedrijfsgebouw in Berlaar. Zij zorgen voor een leuke Familieavond, met ludieke randanimatie en een springkasteel voor de kleinsten.

 Het aperitief wordt U aangeboden om 17.30u. De aftrap van de wedstrijd is om 20u. Onze uitstekende traiteur „Familia“ biedt U het volgende aan:

  • Aperitief.
  • Carpaccio van rund met Parmezaan.
  • Gevulde pladijsfilet met groentjes en verse pasta .
  • Paletje van zoetigheden.
  • Koffie.

De deelname aan dit diner, kost slechts €39.00 per persoon. Indien men een tafel van 10 personen neemt is de prijs €35.00 per persoon. Betaling kan ter plaatse voldaan worden of op factuur.

OPGELET: een telefoontje of mail tegen woensdag 8-04-2015 (ten laatste 10u) a.s. volstaat om uw deelname te bevestigen. De afspraken met de nieuwe cateraar zijn op dat vlak strenger dan vorige seizoenen.

Bij niet vooraf verwittigde afwezigheid, zijn wij genoodzaakt een bedrag aan te rekenen van €30.00 excl. btw. Bij eventuele afgelasting van de wedstrijd gaat het diner toch door.

Volgende thuiswedstijd: zaterdag 26/04/2015 Lyra – Wellen.

Aspergeroomsoep; kalfsoester met choronsaus; moelleux van chocolade.

 Telefoon voor reservatie; +32 495 79 22 10
E-Mail: lyratsv@gmail.com of mj.gysels@telenet.be

 

 

Reacties zijn gesloten.