Beste Lyra-sympathisant,

Op zaterdagavond 30 mei viert onze geliefde K Lyra TSV haar eindeseizoensfeest in de business club van het stadion in Berlaar. De interesse voor dit aangepaste concept is alvast groot, zodat we er samen echt een heel gezellige avond van gaan kunnen maken!

De avond wordt opgebouwd in 2 delen: vanaf 18u een (betalend) uitgebreid diner en aansluitend vanaf 20u30 een (gratis) avondprogramma voor alle supporters en sympathisanten.

In het rijk gevuld avondprogramma worden de vertrekkers uit de A-kern gepast uitgezwaaid, de nieuwkomers voorgesteld aan pers en publiek, de Gouden Schoen uitgereikt, de kaartentombola geloot, de stand van zaken van het Lyraproject toegelicht, en finaal sluit de DJ het seizoen af met een sprakelend dansfeestje! Supporters, allen aanwezig dus!!

Wat betreft het diner doet de club een extra inspanning om onze vaste toptraiteur Familia een uitgebreide variëteit aan lekkere gerechten aan te kunnen bieden:

 

Warm buffet: 

Aangevuld met warm gedeelte :

Varkenshaasje met groentjes en aardappelen

Zonnevis in tempura met gewokte groentjes en pasta

 

+ Koud buffet:

Gepocheerde zalm “belle vue”

Gerookte forel met mierikswortel

Garnaalcoctail

Toscaanse ham met meloen

Couscoussalade met gemarineerde kip

Rosbief met garnituur

Beenham met waldorfsla

Diverse groentjes , sausjes  , broodjes

 

+ Dame blanche

Het aperitief wordt U aangeboden vanaf 18u.

De deelname aan dit diner kost slechts €39.00 per persoon. Indien men een tafel van 10 personen neemt is de prijs €35.00 per persoon. Betaling kan ter plaatse voldaan worden, of op factuur.

OPGELET; Een telefoontje of mail ten laatste voor woensdag 27-05-2015  volstaat om uw deelname te bevestigen. Bij niet vooraf verwittigde afwezigheid, zijn wij genoodzaakt een bedrag aan te rekenen van €30.00 excl. btw.

Sportieve groeten namens K. LYRA TSV.

Het BCL-Team

Telefoon voor reservatie; +32 495 79 22 10

E-Mail; lyratsv@gmail.com of mj.gysels@telenet.be

Reacties zijn gesloten.